Infoa

Kasvatteja - 114

Tämä on virtuaalitalli!

Toiminta

Kasvatus

Claridge Stud'in kasvatin tunnistaa liitteistä:
CLAr - hevosrodut #1836
Claridge - ponirodut #1887
Claridgen - suomenhevoset, #1791
frá Claridge - islanninhevoset #1947

Kasvatit vuonna 2015
Kasvatit vuonna 2014 ~ 30
Kasvatit vuonna 2013 ~ 26
Kasvatit vuonna 2012 ~ 13

Kaikki kasvatit
Myytävät kasvatit

Kasvattien myynti

♦ Ostopyynnöt mailitse osoitteeseen [email protected] tai tallin vieraskirjaan.
♦ Kerro ostopyynnössäsi mille tallille olisit hevosta viemässä ja mihin käyttöön. Kerro myös MIKSI haluat juuri sen hevosen.
♦ Sivut on tehtävä ja uusi osoite ilmoitettava 2 viikon kuluessa.
♦ Kasvattajaksi merkittävä Dimma (VRL-08204), Claridge Stud (linkitettynä tallin sivuille ja mahdollisesti sähköpostiin)
♦ Hevosen saa myydä eteenpäin, mutta uusi osoite on ilmoitettava meille.
♦ Kuvia ei saa ostamisen yhteydessä mukaansa.
♦ Hevosen syntymäaikaa ei saa muuttaa, ikääntymismenetelmää sen sijaan saa.
♦ Kasvatti tulee rekisteröidä VRL:n ja lisätä kasvattajaksi Claridge Stud.

Astutus Claridge'n orilla

Haluaisin tietää tamman sivun osoitteen, oriin jolla haluaisit sen astuttaa ja sopivan astutuspäivämäärän. Myös varsan arvioitu syntymäaika olisi kiva tietää. Vastaan ja kerron sopiiko kyseinen päivä tänne päähän, orit eivät nimittäin astu kisapäivinään. Kun varsa on syntynyt, haluaisin tietää sen nimen ja sivun osoitteen pitääkseni orien jälkeläislistat ajan tasalla. Astutusten varaaminen onnistuu sähköpostin tai vieraskirjan kautta.

Tilausvarsa

Myös tilausvarsat ovat mahdollisia, mutta tällöin sinun täytyy olla 100% varma tilauksestasi. En teetä varsoja vain nurkkaan pölyttymään, vaan näillä pitää olla edessään jonkinlaista tulevaisuutta. Kuitenkaan mitään ihmeellistä aktiviteettia ei odoteta. Ota yhteyttä sähköpostitse tai vieraskirjassa ja kerro toiveesi.

Y-työ

Haluatko y-työhön kanssamme? No siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostin tai vieraskirjamme välityksellä! Otamme y-työhön mukavia, siistejä talleja muutaman kappaleen. Aluksi otamme kuitenkin vain 2 y-työtallia, jotta jaksamus ja aika riittää. Joskus hamassa tulevaisuudessa y-työtallien määrä voi kasvaa, jos riittää innostusta. Y-työ velvoittaa sinua ja talliasi siihen, että kuulemme teistä edes joskus, esimerkiksi 1-2 kuukauden välein. Me tulemme vierailemaan joka kuun alussa, jos vain mahdollista, kertoilemaan meidän kuulumisiamme. Y-työtallien kanssa voimme myös pitää yhteisiä kisoja tai jotakin muuta aktiviteettia jos innostaa.

Y-työtallit (0/2)

Ikääntyminen

Claridge noudattaa nykyään pääsääntöisesti VARL:n ikääntymissysteemiä (1 vuosi URL=48 päivää IRL) Tammojen kantoaika on 2 viikkoa ja varsa vieroitetaan viikon ikäisenä. Tamma voidaan astuttaa uudelleen viiden päivän kuluttua varsomisesta.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja