Kuvagalleria

Bob Langrish

MYYNNISSÄ!

Orbiter Echo

Virtuaalihevonen / SIM-game horse

♠ Nimi: Orbiter Echo
♠ Kutsumanimi: Eko
♠ Sukupuoli: ori
♠ Rotu: irlannincob
♠ Syntynyt: 03.12.2013, VARL
♠ Väri: lehmänkirjava
♠ Säkäkorkeus: 157cm
♠ VH-tunnus: VH14-046-0091
♠ Omistaja: Dimma / VRL-08204
♠ Kasvattaja: Tuontikeskus Alegre
♠ Painotus: yleisratsu
♠ Koulutus: VaB, 70cm
♠ Voittosumma: 0v€

Luonne

Hoitaminen on nykyään Ekon kanssa mukavaa ja aikaa vievää hommaa, koska jalkatupsujen selvittely ja puhtaana pito on hyvin työlästä. Myöskin runsaat jouhet aiheuttavat hoitajalle lisätyötä ja omistajalle lisäkustannuksia, koska selvitys ainetta kuluu suunnilleen 3 isoa pulloa kahdessa kuukaudessa. Shamppoota kuluu myös paljon, mutta laskuissa pysyminen on vaikeaa, koska se käyttää milloin mitäkin shämpoota tai hoitoainetta. Hoitaja saa kuitenkin letitellä orin harjaa ja selvitellä sitä useamman kerran päivässä. Ekon harja letitetään yleensä ratsastusta varten, jotta ohjat eivät sotkeennu jouhiin. Ori pintelöidään tarpeen mukaan tai sille laitetaan suojat. Jalkakarvojen on kuitenkin oltava suoristetut ennen sitä, muuten ne hiertävät ja katkeilevat.

Ratsastaessa Eko on nöyrä, omalla moottorilla toimiva ori, jolla on hyvät liikkeet ja helppo kantaa itsensä. Ori on raskasrakenteinen, mutta kulkee silti hyvin herkillä avuilla, eikä paina kädelle juuri koskaan. Kuitenkin jos ratsastaja on osaamaton ori hakeutuu helposti kuolain linjan alapuolelle ja välttelee työntekoa näin. Eko kuitenkin tietää koska on aloitteleva ratsastaja selässä, eikä niille tee mitään temppuja. Aloittelevan ratsastajan kanssa kulkee pää kaula kaarella ja kannattelee oman päänsä. On kuitenkin kohtalaisen herkkä suusta, joten mitään aivan aloittelijaa ei voi selkään laittaa, jos ei ole taluttajaa. Ori ei suivaannu nyppivistä ohjista, vaan lähinnä hämmästyy ja jää paikalleen. Esteratsuksi oria ei ehkä voisi sanoa, mutta sanotaan näin että sillä on suuri sydän ja haluaa aina miellyttää ratsastajaansa. Jos ratsastaja on hullu ja haluaa hypätä tikkujen yli, niin Ekon mielestä sitä ei tarvitse kyseenalaistaa, vaan sitten hypellään tikkujen ylitse. Maastossa kotiinpäin tullessa hiukan reippaampi, mutta ei koskaan kovasuinen tai lähde ryöstämään. Kulkee kauniisti myös maastossa.

Vaunuhevosena Eko on näyttävä. Vaikkei päätyökseen teekään vaunuhevosen hommia, niin käy valjakkokisoissa ihan vain huvin ja vaihtelun vuoksi. Eko on suosittu hevonen myös tapahtumissa ja erilaisissa juhlissa vossikkahevosena tai juhlakalun kuljetukseen. Eko kulkee kevyellä kuolaintuntumalla ja käyttää selkäänsä hyvin vetäessään raskaampiakin kärryjä. Eko etsii itselleen paria näytösajoihin ja pari vossikkaan.

(c) Norpatar

Sukutaulu

Orbiter Echo
Suprame Shadow The Man Hour Home Gab
Mandy
Aurira CW
Gold Bony CW
Aurora CW
Zena Shy
Bankrupt
Kupartry
BanBan
Merry Ann
Zagar
Maryan

Jälkeläiset

Syntynyt Tamma Nimi Omistaja
09.01.2014 Rhonwen Aileen t. Dyantha's Aimee meea, VRL-09844
09.01.2014 Craic Agus Ceol t. Dyantha's Cela Aela meea, VRL-09844

Kilpailut (vain sijoitukset)

Kurkkaa VRL:stä statistiikkaa

PVM Jaos Luokka Kutsu Sijoitus
30.11.2014 ERJ-Cup 70cm Rumour Ponies 2/123
07.12.2014 KRJ VaB Aida Connemaras 1/40
21.12.2014 KRJ VaB Dainty 1/40
26.12.2014 KRJ VaB Dainty 2/40
29.12.2014 KRJ VaB Dainty 1/40

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja