Kuvagalleria

ransu.kuvat.fi

Carentoir's Innocence

Virtuaalihevonen / SIM-game horse

♠ Nimi: Carentoir's Innocence
♠ Kutsumanimi: Sessa
♠ Sukupuoli: tamma
♠ Rotu: gotlanninruss
♠ Syntynyt: 13.11.2014, VARL
♠ Väri: rautias
♠ Säkäkorkeus: 127cm
♠ VH-tunnus: VH14-028-0405
♠ Omistaja: Dimma / VRL-08204
♠ Kasvattaja: Karkuranta
♠ Painotus: yleisratsu
♠ Koulutus: HeA, 80cm
♠ Voittosumma: 0v€

Saavutukset

Ei vielä

Luonne

Tulossa

Sukutaulu

Carentoir's Innocence
Bazooka Karus KTK-II Nybergs Ben VIR MVA Ch Ramon B KTK-III, YLA2
Chennye's Chelly
Karkurannan Senja
Ricardo TVM YLA2
VIR MVA Ch Sabina B YLA2, Klass-I, KTK-III
Carentoir's Amiable
Evensans Legolas YLA2
MNT Jägermaister YLA2
Gätliks Minate KTK-III
Carentoir's Jonayla YLA2
Tobias TP
Carentoir's Sincere YLA2

i. Bazooka Karus on Karkurannan kasvatti jo toisessa polvessa, ja tulee vahvasta emälinjasta. Se sopii hyvin vanhasukuisemmillekin tammoille, sillä sen suku yltää vain vuoteen 2007 asti. e. Carentoir's Amiable jatkaa Rooralaista emälinjaa Sinceren kautta. Sen suvussa on useampiakin vanhoja nimiä, ja poni itse on luonteeltaan fiksu.

iee. Sabina B oli kaunispiirteinen russitamma, joka menestyi etenkin näyttelyissä ansaiten KTK III ja VIR MVA Ch palkinnot, sekä Ruotsissa Klass-I palkinnon. Tamma oli myös aktiivisessa siitoskäytössä Karkurannan ponitallilla.

iiie. Rosemarie SWE oli alkujaan hemmoteltu ja raviradoilla heikkosti menestynyt poni, jonka uralle ei oltu asetettu suuria toivita. Suomeen tulonsa jälkeen se näytti kuitenkin innostuvan varsinkin esteratsastuksesta, ja kilpailikin jopa 90cm luokkia voittaen ja sijoittuen. Myöhemmin se kunnostautui uudelleen ja aiempaa paremmalla menestyksellä myös raviradoilla. Tamma on palkittu hienosti KTK-II ja YLA2-palkinnoilla ja se on saanut monia hienoja jälkeläisiä joista moni vaikuttaa Acantha farmilaisten suvuissa. iiei. Elmer SWE on monipuolinen ja menestynyt ori. Se on saavuttanut palkintoja niin näyttelyissä kuin ratsastuksessakinm tärkeimpinä mainittakiin VIR MVA Ch:n titteli ja YLA2 palkinto. Kilpaurallaan Elmer on painottanut enemmän kouluratsastukseen ja onkin pärjännyt siinä todella loistavasti ja hienolla tasolla. Ei ori toisaalta esteradoillakaan huonommaksi jäänyt, sijoituksia ERJ:n alaisissa kilpailuissa oli viimekatsomisen mukaan 18. ieei. Acanthalainen tuontiori Rhollover, joka on jättänyt etenkin hienoja tammajälkeläisiä. Rhollover on kilpaillut erittäin monipuolisesti; sillä on hyviä tuloksia esteiltä, kouluradoilta, kenttäratsastuksesta ja valjakkoajosta. eeee. Roora on Carentoir's russien kantatamma. Hieno ruunivoikko sai neljä jälkeläistä, joista kolme saavutti YLA2 palkinnon. Tamma itse kilpaili monipuolisesti useissa lajeissa, ja kaikki sen jälkeläiset ovat myös jatkaneet sukuaan.

Jälkeläiset

Syntynyt Ori Nimi Omistaja
00.00.0000 isä o./t. Claridge ******** Dimma

Kilpailut (vain sijoitukset)

PVM Jaos Luokka Kutsu Sijoitus
00.00.0000 jaos luokka kutsu 00/00

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja