C S R

Info

CSR on siis virtuaalinen ratsastusseura, eli kaikki tapahtuu vain ja ainoastaan virtuaalisesti. CSR'ssä pyrimme ensisijaisesti aktiivisuuteen ja otamme mukaan mielellämme aktiivisia kisaajia sekä kisojen järjestäjiä. Jäsentemme aktiivisuutta tarkkailemme aktiivisuuspistein ja liiallisesta epäaktiivisuudesta jäsen saa varoituksen ja mikäli tilanne ei parane, joudutaan hänet valitettavasti erottamaan seurasta.

Jäseneksi?

Jäseneksi pyrkiessä sinun tulee lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen [email protected], otsikoiden viestisi asianmukaisesti. Viestistäsi tulee ilmetä seuraavat asiat: nimesi, sähköpostisi, VRL-tunnuksesi, mahd. talli/hevonen/poni sekä sen osoite.

Aktiivisuuspisteet

Jokaisen seuran jäsenen on kerättävä vähintään 3 aktiivisuuspistettä joka kuukausi, jotta pysyisi seuran listoilla. Vaatimus ei ole melkoinen, sillä pisteitä saa seuraavista asioista:
- Kilpailun tai valmennuksen järjestäminen : 1p
- Seuran kilpailuun osallistuminen: 1p

Jos ei saa kerättyä tarvittavaa määrää pisteitä, lähetetään jäsenelle varoituskirje sähköpostiin, jonka jälkeen jos ei seuraavana kuukautena ilman hyvää syytä saa 3 aktiivisuuspistettä, jäsen poistetaan seuran lisoilta. jos sinut potkitaan ulos seurasta aktiivisuuspisteiden vuoksi, voit pyrkiä seuraan uudelleen 6 kk päästä jos haluat.
Huom! Aktiivisuuspisteiden kerääminen alkaa liittymisestä seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä! Eli jos liityt esimerkiksi 13.08.2013, pistelasku alkaa 01.09.2013.

Kilpailujen järjestäminen

Järjestäessä kilpailuja, pitää sinun ilmoittaa: 00.00.0000, Paikan nimi, kutsun osoite
Dimman sähköpostiin ([email protected]) sitten, kun kutsu on hyväksytty VRL:n / kys. jaoksen kalenteriin. Arvottuasi tulokset kilpailuihin, lähetät meille uuden sähköpostin jossa kerrot tuloksien saapuneen. Jos tuloksista ei ilmoita, ei myöskään saa pisteitään kisojen järjestämisestä.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |  Kuvat © Nils Lidén